image image image image image image
Nagy Taps 2011
Bővebben ...
Mást - Játszó
Bővebben ...
Láthatatlan Vacsora
Bővebben ...
Nemzetközi Kiállítás a Tudásközpontban
Bővebben ...
EKF - Zöld Alma Napok 2010
Bővebben ...
Kitelepüléseink
Bővebben ...
1 2 3 4 5 6

Rólunk - MásKépMás

Beköszöntő

Üdvözlünk Kedves látogató  alapítványunk honlapján, reméljük, az oldal olyan információkhoz juttat hozzá amilyen céllal érkeztél el ide és bízunk abban is, hogy még többször köszönthetünk itt. Néhány információt összegyűjtünk egy csokorba, hogy egy rövid bemutatkozást követően a különböző lehetőségekre kattintva közelebbről is megismerd munkánkat.

Az alapítványt 2006-ben hoztuk létre, célunkat a nevünkbe próbáltuk megfogalmazni. Kicsit másképp kicsit mást szeretnénk adni, nyújtani, szolgáltatni azoknak az embertársainknak, akik valamilyen oknál fogva segítségre szorulnak életük bizonyos szakaszában, vagy akár egész életükben.

Azt gondoltuk és gondoljuk ma is, hogy nagyon sok tenni való van szakterületünkön a szociális munka pontosabban a segítői munka területén. Ez mellett fontosnak véljük, hogy civil szervezet lévén tegyünk azért, hogy szakítsunk azzal a trenddel, hogy minden szervezet külön dolgozik nem véve figyelembe egymást és egymás munkáját. Mi az együttműködésekben, a közös munkában hiszünk úgy, hogy közben természetesen tiszteletbe tartsuk a másik gondolatát véleményét. Eszközeinkkel tenni szeretnénk azért, hogy az esélyek mindenki számára ugyanazt jelenthessék. Olyan tevékenységeket folytatunk, melyek kitekintést nyújtanak és segítik a befogadóbb társadalmi szemlélet kialakulását. Programjaink, tevékenységeink alakítása során fontos szempont számunkra, hogy mobilizálható, könnyen befogadható és élményszerűen megtapasztalható legyen, valamint részesei legyenek olyan emberek, akik saját tapasztalatukból, élethelyzetükből adódóan érintettek.

Célunk megteremteni a részvétel lehetőségét a társadalom minden tagját megillető szolgáltatásban, eseményen.

Valljuk azt, ha észleljük, hogy valaki más, mint mi, és megpróbáljuk elfogadni, azzal nem kevesebbé, hanem többé válunk. Mert ugyanolyan, és más, mint mi: MásKépMás…


Bacskai Irén                  Tóth Péter                        Boldizsár Imre


Szóróanyagunkat letöltheted INNEN.