image image image image image image
Nagy Taps 2011
Bővebben ...
Mást - Játszó
Bővebben ...
Láthatatlan Vacsora
Bővebben ...
Nemzetközi Kiállítás a Tudásközpontban
Bővebben ...
EKF - Zöld Alma Napok 2010
Bővebben ...
Kitelepüléseink
Bővebben ...
1 2 3 4 5 6

Önkénteseknek - MásKépMás

Kedves leendő Önkéntesünk!

Kérjük olvasd el az alábbi pár sort és  tájékozódj, hogy az önkénteseinkhez való csatlakozással mit és hogyan válllasz.

A MásKépMás E. E. Sz. Közhasznú Alapítvány munkája létrejötte óta folyamatos önkéntes munka mellett zajlik, elmondhatjuk alapítványunk munkájának fontos elme az önkéntesség. Az alapítvány munkatársai a civil szervezet első éveiben szisztematikus önkéntes munkával, olyan programokat dolgoztak ki (és így eszközállományunk nagyrészt rendelkezésre áll már) melyek alacsony költségvetésűek, jól mobilizálhatók és szélesebb populációt céloznak meg.
Alapvetően önkéntes munkára építve valósítjuk meg a fogyatékkal élőkhöz kapcsolódó interaktív érzékenyítő játékunkat MÁST-JÁTSZÓ-HÁZ-at, erről képeket itt és itt találsz.. A nyári Fesztiválokon való részvételünket (EFOTT, Ördögkatlan fesztivál,) illetve egyéb közösségi programjainkat is önkéntesek bevonásával szervezzük.

2009-ben szervezetünket a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló 2005. évi LXXXVIII. törvény alapján a Szociális Munkaügyi Minisztérium 01221 sorszám alatt önkénteseket fogadó szervezetként nyilvántartásába felvette.

Az alapítvány minden önkéntes jelentkezővel szerződést köt melyet a Dokumentumok menünkből letöltve tudsz megnézni.


Kik jelentkezzenek?

Szervezetünk tevékenységi köreiben olyan fiatal, szociálisan érzékeny önkéntes segítők kapcsolódhatnának be, akik szemléletükkel, de természetesen tudásukkal is munkánkat segítik, színesítik.

Másrészt várunk mindenkit, aki úgy érzi segíteni illetve tenni szeretne azért, hogy a társadalom minden tagjának részvételi lehetősége legyen az őt megillető szolgáltatásban, eseményen.

Hogyan?

Egy rövid bemutatkozó e-mailt küldj kérlek az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra, majd felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk az szervezetünknél végzett önkéntes munka lehetőségeiről, majd az önkéntes szerződés aláírása után egy hírlevélben kapsz információt az általunk folyamtosan kínált lehetőségekről.