image image image image image image
Nagy Taps 2011
Bővebben ...
Mást - Játszó
Bővebben ...
Láthatatlan Vacsora
Bővebben ...
Nemzetközi Kiállítás a Tudásközpontban
Bővebben ...
EKF - Zöld Alma Napok 2010
Bővebben ...
Kitelepüléseink
Bővebben ...
1 2 3 4 5 6

Láthatatlan Vacsora

Feature Image

LÁTHATATLAN VACSORA 2010 -2011

Alapítványunk szervezésében illetve társszervezetetek bevonásával rendkívül nagy érdeklődés mellett rendeztük meg a Fehér Bot világnapja alkalmából a LÁTHATATLAN VACSORÁT.

A programot első alkalommal ahol a Ki - Látás Közhasznú Alapítvánnyal illetve a Esélyek Háza - Baranya Megyei Esélyegyenlőségi Irodával közösen míg a 2011-es rendezvényhez az előzőekhez a Special Pécs is csatlakozott aki anyagi segítséggel járult hozzá a programhoz

A vacsora minkét évben összesen három estét jelentett. Helyszínként három, a pécsiek által kedvelt és elismert éttermet sikerült partnerként megnyerni ennek a szemléletformáló eseménynek. 2010-ben három alkalommal a Dóm Étteremben, míg 2011-ben egy alkalommal a Trafficban, két alkalommal a Cafe Paulusban fogyaszthatták el a látogatók a vacsorát, ami egy főételből, egy desszertből valamint egy italból állt, amit bekötött szemmel, vakon kellett elfogyasztaniuk az este folyamán. A program célja, miszerint laikusok számára eljuttatni azt az üzenetet, hogy a többségi társadalom és a fogyatékkal élő társadalom a másságon át mégis hasonló.

A Láthatlan Vacsora immáron hagyományosan 2012-ben is megrendezésre kerül.